MUĞLA / MENTEŞE - Emirbeyazıt İlkokulu

Bilal ŞAHİN - Okul Müdürü

1974 yılında ilimiz Ula ilçesi Gölcük Köyü’nde doğdu.İlkokulu köyde, ortaokulu Muğla Merkez Ortaokulu, Liseyi  Turgut Reis Lisesinde okuduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Sırasıyla,  Van Bahçesaray, Van Erciş, Muğla Merkez Sungur Köyü’nde sınıf öğretmeni,  Merkez Gazeller İlköğretim Okulunda vekaleten müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundu.2010 yılında Sınava Dayalı İdareci atamalarında Akçaova İlköğretim Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı okulda 2 yıl süreyle müdür vekilliği yaptı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 05/12/2014 tarihinden itibaren 4,5 yıl süreyle Menteşe İlçesi Kötekli Salih Zeki Gür İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı. Yeniden Müdür atamaları çerçevesinde 03/07/2019 tarihinde Emirbeyazıt İlkokulu’na Müdür olarak görevlendirilen Bilal ŞAHİN evli ve iki çocuk babasıdır.